Over ons

Robiniapark wil u tot rust laten komen in een mooi, ruim, comfortabel vakantiehuis in een natuurrijke omgeving. Loskomen van het jachtige leven of gewoon even weg uit de dagelijkse sleur. Wij geloven dat voor echte ontspanning geen spektakel en animatie nodig is maar ruimte in en om een mooie vakantievilla omgeven door groen. Robiniapark staat voor kleinschalig, persoonlijk en in goede harmonie met de bewoners van de regio. De huizen zijn eigendom van Nederlandse particulieren die zelf voor de inrichting zorgen en regelmatig gebruik maken van hun villa. Hierdoor is de afwerking en de kwaliteit beduidend beter dan die in het geval van de ‘standaardparken’. Robiniapark is een onderneming met hoofdvestiging in het Hongaarse Szólád en een verhuurorganisatie in het Nederlandse Maasland.

Ari
Ari Doelman (1965) is eigenaar van Robiniapark. Met zowel een technische achtergrond als een mastertitel Oost-Europese studies aan de Universiteit van Amsterdam en een beëdiging als tolk-vertaler Hongaars-Nederlands werkte hij voor verschillende organisaties in de Hongaarstalige regio en deed ervaring op als freelance vertaler. De opzet van Robiniapark volgde uit een gemeentecontact tussen Szólád en het Nederlandse Maasdijk.

View Ari Doelman's LinkedIn profileView Ari Doelman’s profile


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>