Nieuwsbrief 36

Reserveren voor 2013

Het reserveren voor het zomerseizoen 2013 is al in november gestart. Er is veel animo voor 4-persoonshuizen: als u al besloten heeft deze zomer (weer) met vier personen naar Robiniapark te gaan, adviseren we u snel te boeken. Als u gebonden bent aan een bepaalde periode waarin geen 4-persoonshuis meer vrij is, neemt u dan gerust contact op via info@robiniapark.nl.

Vliegen

Vanaf begin april is het mogelijk om vanaf Rotterdam-Den Haag Airport naar Budapest te vliegen. Transavia verzorgt dan minimaal 3 keer per week vluchten, met een instapprijs vanaf €89 retour. Tot april wordt er door Transavia van Schiphol op Budapest gevlogen. KLM breidt het aantal vluchten van Amsterdam op Budapest uit. Wizzair vliegt vanaf Eindhoven (retour vanaf ca. €60). Ryanair vliegt van Eindhoven en Weeze (net over de grens met Duitsland, ten noorden van Venlo). Wizzair en Ryanair vliegen ook van Brussel.

Autohuur

Er zijn in Budapest legio autoverhuurders. Uiteraard is het huren van een auto op het vliegveld aanmerkelijk duurder dan bij bedrijven op enkele kilometers afstand. Via info@robiniapark.nl zijn adressen verkrijgbaar van kleine verhuurders met een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Als u een week een kleine middenklasseauto huurt, betaalt u ongeveer €150. Het vliegveld van Budapest ligt aan de oostkant van de stad. U kunt dwars door de stad rijden via een van de bruggen over de Donau, of via de ringweg M0 die aansluit op de M7 in westelijke richting. Afslag 130 van de M7 leidt naar Szólád.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>