Na regen…

Het begint goed te zomeren in Hongarije. Van het slechte weer op de Balkan heeft Robiniapark gelukkig maar een staartje meegekregen: veel regen en tijdelijk zware storm. Het water van het Balatonmeer heeft een recordhoogte bereikt en is op veel plaatsen over de kades gelopen. Gunstig natuurlijk voor de watersportliefhebbers: zo kan er deze zomer flink wat verdampen zonder dat het peil laag wordt. Het park is dank zij de vele regen prachtig groen; ook aan de bomen is duidelijk te zien dat ze het naar hun zin hebben. De huizen komen meer en meer verscholen te staan in het groen, iets wat de gasten duidelijk waarderen gezien de recente reacties in het gastenboek.

In het gastenboek kunt u ook lezen dat Robiniapark is ontdekt als bestemming voor de meivakantie: vooral dingen als bomen klimmen, salamanders zoeken, het chillplein, bospaden ontdekken en het kampvuur vielen erg in de smaak. Zie ook de foto’s onder de kop impressie op de site.

Op de pagina Impressie vindt u ook een link naar recent geplaatste video’s. Vooral de eerste video over het Balatonmeer geeft een goede indruk van het unieke van de regio waar Robiniapark in ligt. De tweede is Hongaarstalige, de beelden spreken voor zich en zullen natuurliefhebbers erg aanspreken. De derde en de vierde bewijzen dat u Budapest toch minstens één keer in uw leven bezocht moet hebben. De laatste twee laten de bouw van een souterrainhuis zien en Robiniapark in de winter.

pan Budapest


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>